Haku 2017 käynnissä!

Arkkitehtuurin ja maisema-arkkitehtuurin opintoihin haetaan diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnassa. Tämän vuoden ennakkotehtävät julkaistiin 6.2.2017 kello 12:00.

Hakulomakkeita ja  ennakkotehtäviä voi palauttaa 15.3. alkaen Aalto-yliopiston hakijapalveluihin. Niiden on oltava perillä viimeistään 5.4. kello 15.

Ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneet kutsutaan 13.4. mennessä 22.5. järjestettävään matematiikan kokeeseen. Matematiikan kokeen läpäisseet saavat 29.5. mennessä tiedon pääsystä 5.-8.6. järjetettävään piirustus- ja suunnittelukokeeseen. Maisema-arkkitehdiksi pyrkiville järjestetään 8.6. lisäksi luonnontieteen koe.

Opiskelijavalinnan tulokset julkistetaan yleensä heinäkuun alussa ja opiskelupaikka on vastaanotettava heinäkuun puoliväliin mennessä. Opiskelijoista 75 % valitaan alku- ja koepisteiden perusteella. Loput pääsevät mukaan pelkkien koepisteiden perusteella. Arkkitehdiksi opiskelemaan voi siis päästä, vaikka alkupisteet eivät olisikaan huippuluokkaa.

Jos innostuit, perehdy hakuohjeisiin huolella, klikkaa auki ennakkotehtävät ja ryhdy tuumasta toimeen! Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä hakijapalveluun. Huomaathan, että yliopiston henkilökunta ei vastaa ennakkotehtävien tekemistä koskeviin kysymyksiin. Niiden tulkinnasta on suoriuduttava itse. Seuraa myös, mitä tapahtuu Arkkitehdiksi-facebookissa.